NIŠTA OD TROFEJA ZA PARTIZAN? Šok za grobare - crno-beli ostali bez JEDNOG OD NAJBOLJIH pred početak sezone!

Autor:

Sport

14.09.2023

16:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Situacija će biti znatno otežana za izabranike Željka Obradovića.

NIŠTA OD TROFEJA ZA PARTIZAN? Šok za grobare - crno-beli ostali bez JEDNOG OD NAJBOLJIH pred početak sezone!

Foto: Starsport

Košarkaši Partizana savladali su na Tašmajdanu ekipu Fuenlabrade sa 93:63, u poslednjoj pripremnoj utakmici pred start ABA Superkupa.

Borba za prvi trofej u sezoni počinje 18. septembra, a prvi rival na turniru u Podgorici će biti beogradska Mega.

Ipak, situacija će biti otežana za izabranike Željka Obradovića, pošto će Partizan na tom turniru biti oslabljen neigranjem Alekse Avramovića, heroja nacije iz Manile.

- Traju pregovori sa Željkom... Šalim se. Imam dogovor. Odmoriću par dana. Idem u Čačak, ne mogu bez mog Čačka. Posle toga se priključujem. Jedva čekam. Idemo u nove pobede - rekao je Avramović za klupsku televiziju.

Foto: Starsport

Aleksa Avramović u dresu Partizana

Dodao je da je i dalje pod utiskom dočeka, kao i da će trebati vremena da se slegnu svi utisci iz prethodnih par nedelja.

Znam gde sam, ali nisu se slegli utisci, emocije i dalje traju. Jako sam srećan šta smo uradili za Srbiju i zbog ispunjenja tih dečačkih snova. Trebaće mi malo vremena da se slegnu utisci i da se odmorim. Pamtiće se ovo ceo život - naglasio je Avramović.

Jasno je da će, nakon emotivnog pražnjenja, Aleksi biti potrebno neko vreme da se priključi timu, ali je takođe istina i da je ABA Superkup verovatno najnebitnije takmičenje za Partizan u ovoj sezoni. S obzirom da obaveze na Jadranu, ali i u Evroligi, ne počinju do kraja septembra, odnosno početka oktobra, nema sumnje da će Avramović biti spreman za prave izazove.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading