MIŠKO RAŽNATOVIĆ PRVI PUT O SUKOBU SA PARTIZANOM: "Za SVE je KRIV Zoran Savić"!

Autor:

Sport

19.09.2023

16:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Velika ispovest najmoćnijeg košarkaškog agenta.

MIŠKO RAŽNATOVIĆ PRVI PUT O SUKOBU SA PARTIZANOM: "Za SVE je KRIV Zoran Savić"!

Foto: Starsport

Jam Madar i Miško Ražnatović

Tačka pucanja saradnje poznatog agenta i crno-belih je odlazak Jama Madara u Fenerbahče, na veliko nezadovoljstvo vođstva Partizana. Čelnici kluba iz Humske su prekinuli svaku saradnju sa Ražnatovićem, a evo šta je rekao za medije u Grčkoj.

- Sve je to deo posla. Daću vam primer jer ste odavde i poznajete Atinu. Kada je Spanulis otišao u Olimpijakos, rekli su mi da je granica za mene Hilton i da ne idem više. I nisam išao više pet godina. Rekli su mi da poznaju moje lice i da je opasno. Drugi agenti se ne bave ovim. U Srbiji ako dovedete stranca, a on igra loše, samo kažu da je bio loš igrač. Ali ako ga zastupam, kažu „A, kriv je Miško, doveo nam je lošeg igrača“. To je verovatno deo mog uspeha i moram da živim sa tim - rekao je Miško, pa nastavio o Partizanu.

- O Partizanu ne želim previše da pričam, jer šta god da kažem, boleće ih više od svega. Za sve je kriva uprava. Posebno Zoran Savić. Intervju predsednika, sa kojim sam u veoma dobrim odnosima, dat pre nedelju dana - jedino je tačno da se zovem Miško Ražnatović. Sve ostalo je pogrešno i pogrešno je jer je dobio pogrešnu informaciju. Nemam problem sa tim. Ono što daje gorčinu je to što je ovaj tim imao istoriju i pre ove administracije - zagrmeo je Miško Ražnatović.

Republika

Foto: Starsport

Zoran Savić

 

Pomalom ogorčeno rekao je i koliko je igrača kroz istoriju doveo crno-belima.

- Svi agenti na svetu zajedno nisu uradili 10% onoga što sam ja uradio. Peković je želeo u Hemofarm, konačno je otišao tamo. Dobili su i veliki otkup. Lovernj i Vesterman - nikada nisu čuli za njih. Odveo sam ih tamo. Ogroman je broj igrača Crvene zvezde koji su tamo otišli. Vitkovac, Ostojić, Bogdanović. A onda sam živeo suprotno, svi navijači Crvene zvezde su me mrzeli jer sam tamo vodio igrače. Uradio sam to jer je bilo dobro za njih. Vujošević je bio tu, igrači su se razvijali i igrali u Evroligi. Čak i da je tačno sve što pričaju o Madaru, što nije tačno, upravo je suprotno, Ne bi trebalo da reaguju ovako, jer to nije ni 10% onoga što sam ja uradio za njih u prošlosti. Takođe, pre nekoliko godina, kada je došla nova uprava i novi predsednik, imali su Trinkijerija za trenera i bili su u tragičnoj situaciji, jer su imali novca, ali nisu mogli da nađu igrače tokom sezone. Trudio sam se i sredinom sezone doveo Renfroa, Jaramaza, Jankovića i Zagorca. Četiri igrača pod ugovorom sa ACB-om. Našao sam način da sva četvorica izađu iz ugovora i dođu u Partizan kako bi počela nova era. Nažalost, očigledno imaju kratko pamćenje - zaključio je Ražnatović.

Ostaje da se vidi kakva će reakcija biti od strane ljudi iz Partizana koji su direktno prozvani.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Bhm

20.09.2023 23:30

Ovaj zoran glavić je težak plićak....