TRENER IGOKEE BESNEO! Jovanović: Daj mi je**nog Vukčevića

Autor:

Sport

19.09.2023

21:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jovanović održao bukvicu igračima tokom tajm-auta

TRENER IGOKEE BESNEO! Jovanović: Daj mi je**nog Vukčevića

Foto: Starsport

Vladimir Jovanović

Košarkaši Partizana plasirali su se u finale Superkupa ABA lige savladavši Igokeu sa 91:84. crno-beli će se za trofej boriti protiv pobednika duela Budućnost - Studenski centra. 

Međutim, prvi polufinalni meč obeležila je jedna zanimljiva situacija. Naime, trener Igokee Vladimir Jovanović na sve načine pokušao je da razdrma svoje igrače i da im objasni šta i kako moraju da rade. 

Republika

Foto: Starsport

 

 

On im je tokom tajm-auta objasnio na kog igrača moraju da obrate pažnju i ko bi trebalo da bude meta njihovih napada. 

- Daj napadni mi Vukčevića, njega napadnite. Hoću da ga gušiš, u bonusu su. Svaki sledeći napad daj mi je**nog Vukčevića - vikao je Jovanović svojim igračima.

 

 

Međutim i pored ovakve motivacije košarkaši Igokee nisu uspeli da zabeleže pobedu. Crno -beli su i pored slabe igre u poslednjoj deonici uspeli da zabeleže trijumf. 

- Nismo odigrali onako kako smo planirali. Crno - beli su sve vreme održavali prednost. Prosto nismo imali snage da se nosimo sa njima. Zaigrali smo dobro u poslednjoj deonici, ali to prosto nije bilo dovoljno - rekao je Jovanović posle meča. 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading