"HLADAN TUŠ" ZA OBRADOVIĆA! Partizan žestoko OSLABLJEN protiv Mege!

Autor:

Sport

18.09.2023

13:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Težak hendikep za crno-bele pred start u Superkupu AdmiralBet ABA lige.

"HLADAN TUŠ" ZA OBRADOVIĆA! Partizan žestoko OSLABLJEN protiv Mege!

Foto: Starsport, Profimedia

Košarkaši Partizana za nešto više od sat i po vremena igraju četvrtfinale Superkupa AdmiralBet ABA lige protiv Mege.

Dobra vest za trenera regionalnog šampiona Željka Obradovića je da će imati ponovo reprezentativca Aleksu Avramovića na raspolaganju, ali i pored toga ne može da računa na sve igrače u ovom meču.

Preciznije, u glavni grad Crne Gore nije doputovao Mateuš Ponitka, pošto se Poljak povredio i zbog toga ga neće biti u sastavu tokom turnira koji traje naredna tri dana.

Ponitka je, kako saznaje "Mozzartsport" zadobio lakšu povredu ramena, koja zahteva terapije pa je iz tog razloga odlučeno da Poljak ne putuje sa ekipom.

Republika

Foto: Tanjug/AP

 

Podsetimo, Avramović je stigao u Podgoricu sa crno-belim timom i postoji mogućnost da zaigra, prvi put tokom ovih priprema s obzirom da je leto proveo u reprezentaciji Srbije.

Partizan je do sada odigrao četiri pripremne utakmice. Protiv Hapoela, Turk Telekoma, CSKA Moskve i Fuenlabrade. Sve četiri je dobio, poslednje dve ubedljivim rezultatima.

Sada će se klub iz Humske takmičiti za prvi pehar u novoj sezoni, bez Crvene zvezde Meridianbet, koja je zbog trenera Duška Ivanovića, otkazala učešće u "Morači".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading