GROBARI OČIMA NE VERUJU! Itudis "UKRAO" pojačanje Obradoviću!

Autor:

Sport

18.09.2023

10:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fenerbahče završio jednog od najboljih košarkaša Mundobasketa.

GROBARI OČIMA NE VERUJU! Itudis "UKRAO" pojačanje Obradoviću!

Foto: Starsport

Obradović i Itudis

Iako se danima unazad pominjao kao potencijalno pojačanje Partizana, posle blistavih igara na Mundobasketu u Manili, Arturs Žagars je odlučio da pređe u Fenerbahče!

Turski velikan je potvrdio da je potpisao trogodišnji ugovor s letonskim reprezentativcem, ali i da u narednoj sezoni neće igrati u najelitnijem klupskom takmičenju, već u drugom Evroliginom rangu - Evrokupu.

Naime, Žagars je do kraja sezone poslat na pozajmicu u litvansku ekipu Vuvls, koji postoji tek godinu dana, koji bi trebalo da svoje mečeve igra u Dubaiju.

Letonac je u prošloj takmičarskoj godini u dresu Nevežisa u proseku davao 15.4 koševa, imao tri skoka i 4.4 asistencije, dok je na Svetskom prvenstvu dominirao u Letoniji s 12.4 poena i 7.4 uspešnih dodavanja prilikom postizanja poena.

 

 

Ovaj momak je rođen 2000. godine, poznat je po svojim razigravanjima i tokom karijere igrao je i za španski Huventud, Prat i Braunšvajg iz Bundeslige.

Sigurno da su i navijači Partizana razočarani ovim potezom Letonca, dok je trener Fenerbahčea Dimitris Itudis uspeo da "ukrade" svom kumu Željku Obradoviću pojačanje, koje je već bilo viđeno u Humskoj.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading