ŠOKIRANI NANELI U INTERNET-OKRŠAJU SA ZVEZDAŠEM: Brutalno mu odgovorio na RASISTIČKE UVREDE, na udaru i majka

Autor:

Sport

16.09.2023

15:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Amerikanac nije ostao dužan.

ŠOKIRANI NANELI U INTERNET-OKRŠAJU SA ZVEZDAŠEM: Brutalno mu odgovorio na RASISTIČKE UVREDE, na udaru i majka

Foto: Starsport

Košarkaš Partizana Džejms Naneli bio je meta rasističkih uvreda na društvenoj mreži "Iks"! Bek crno-belih, naime, objavio je video-klip fantastične atmosfere u režiji "grobara" tokom prijateljske utakmice sa Fuenlabradom, uz komentar: "Ništa kao ovo".

Uglavnom su se nizali pozitivni komentari na njegovu objavu, a bilo je i onih koji su nastojali da ga isprovociraju. Ali, način na koji je to uradio jedan korisnik ove društvene mreže nije bio na mestu. Nalog "Zvezdaš do koske", naime, napisao je neprimeren i rasistički komentar koji je za svaku osudu: "Ništa kao tvoja mama, majmune".

Džejms Naneli mu nije ostao dužan, pa je ubrzo usledio odgovor:

- Otvoreno rastističko ponašanje na internetu. Šokantno. To s***e sa majmunima je staro. Barem budi originalan. Da li mogu da te izvedem na sladoled? Da li ti je potreban zagrljaj - napisao je jedan od najbitnijih igrača u timu Željka Obradovića prethodne sezone.

 

 

Inače, američki košarkaš je u tekućem prelaznom roku produžio ugovor sa Partizanom na još jednu sezonu, a tokom bogate karijere nastupao je u brojnim evropskim klubovima. Sa Fenerbahčeom je osvojio Evroligu 2017. godine, a nastupao je još i u NBA i Kini.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading