DOUŽER ISKRENO O ŽOCU: On je drugi tip trenera!

Autor:

Sport

15.09.2023

21:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Amerikanac otvorio dušu za medije u svojoj domovini.

DOUŽER ISKRENO O ŽOCU: On je drugi tip trenera!

Foto: Starsport

Pi Džej Doužer i Željko Obradović

Jedno od najvećih pojačanja KK Partizan ovog leta svakako je Amerikanac Pi Džej Doužer, koji je u Humsku stigao direktno iz NBA lige, tačnije Sakramento Kingsa.

Novi as crno-belih je pred grobarima debitovao na utakmici sa Fuenlabradom, koja je odigrana pod otvorenim nebom, na Tašmajdanu.

- Ne može se ni sa čim uporediti. Saigrači, treneri...Svi su mi rekli da su navijači najbolji i najluđi. Ali, iskusiti to, kako sve to izgleda, zvuči... Blagosloven sam da sam ovde i da imam šansu da igram. Oni su "zapalili" stadion, hteo sam da pobegnem iz prve, pravo u svlačionicu. Nisam znao šta mi se dešava. Bio sam zbunjen. Neverovatno iskustvo. Imam poster svoj zakucavanja, to je najbolja fotka koju imam iz igre. Deluje kao da ima filtera i nekog svetla. Ludo, čoveče. Ako je ovako u pripremnom meču, ne znam kako je u takmičarskom. Svaki dan je sve bolji i bolji - rekao je Doužer u razgovoru sa američkim novinarom Adamom Marešom.

Nije Amerikanac krio ni oduševljenje Željkom Obradovićem.

On je neverovatan čoveče... Kada su svi čuli gde idem, svi su mi rekli da je to najbolje mesto na koje idem. Osim navijača, grada, rad sa najboljim trenerom Evrope je blagoslovlen. Imam mogućnost da to vidim iz prve ruke i da shvatim da je on drugi tip trenera, koji zna igru kako niko drugi ne zna.

Izneo je i prve utiske o Beogradu i Srbiji.

Nisam mnogo istraživao. Odmah smo počeli da treniramo, bili na planini nedelju dana. Čuo sam samo dobre stvari. Dobar grad, neverovatni restorani - podvukao je Doužer.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading