VODITELJ PINKA ZAPUŠIO USTA OPOZICIONIM MEDIJIMA: Stidite se! Mene je kao novinara i Srbina mnogo sramota šta slušam kod vas!

Autor:

Sport

15.09.2023

19:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neće im biti dobro posle njegovih reči.

VODITELJ PINKA ZAPUŠIO USTA OPOZICIONIM MEDIJIMA: Stidite se! Mene je kao novinara i Srbina mnogo sramota šta slušam kod vas!

Foto: ST/Vladimir Lukić

Košarkaška reprezentacija Srbije je na nedavno završenom Mundobasketu osvojila srebrnu medalju, a istog dana je najbolji teniser svih vremena, Novak Đoković, podigao 24. grend slem trofej u karijeri, pobedivši u finalu US Opena.

Pomenutim sportistima je u utorak na balkonu gradske skupštine organizovan doček, koji su u superlativu preneli mnogi evropski i svetski mediji.

Međutim, za razliku od svih koji su uživali u dočeku, redakcija "Nova S" je doček posmatrala iz samo njoj normalnog ugla.

- Nažalost i danas se Kosovo koristi u popularističke svrhe - pisalo je u opisu dočeka na pomenutoj televiziji.

Novinarima "Nove S" je zbog toga stigao brutalan odgovor, a putem Instagrama im ga je poslao Nemanja Velikić, voditelj na "Pink" televiziji.

Republika

Foto: Instagram printscreen/tvnemanja

Stori Nemanje Velikića

Mene je kao novinara i Srbina, ne malo, nego mnogo sramota šta slušam kod kolega sa "Nove S". Oni su u najvećem ponosu naše zemlje u poslednje vreme, našli nešto "loše". Da li te kolege imaju mrvicu obraza i da li u svemu, doslovno svemu, vide nešto loše. Sramota! Stidite se - poručio je Velikić na svom storiju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading