SPEKTAKL U ČAČKU: Grad košarke dočekao HEROJE NACIJE! (VIDEO)

Autor:

Sport

14.09.2023

13:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sjajna atmosfera u gradu sa zapada Srbije.

SPEKTAKL U ČAČKU: Grad košarke dočekao HEROJE NACIJE! (VIDEO)

Foto: RINA

Aleksa Avramović

Na Gradskom trgu priređen je svečani doček za sugrađane koji su bili deo reprezentacije Srbije na Svetskom prvenstvu u košarci na kom je naš nacionalni tim osvojio srebrnu medalju.

Između ostalih, na trgu se pojavio i Aleksa Avramović, koji je preko noći postao heroj nacije, svojim sjajnim partijama u Manili.

Kada se pojavio pred navijačima, usledio je pravi delirijum, a zatim se i Aleksa obratio okupljenima.

- Hvala Čačani na toploj dobrodošlici, na velikom srcu! Pokazali smo zašto je Čačak centar sveta. Volim vas sve! Slava Bogu - istakao je srpski reprezentativac.

Nakon njegovog emotivnog govora okupljeni građani počeli su da skandiraju: "Aleksa, Aleksa..."

Podsetimo, Avramović je nedavno istakao da mu treba vremena da se malo slegnu utisci onoga što se desilo u prethodnih nekoliko nedelja.

Republika

Foto: RINA

Aleksa Avramović na dočeku u Čačku

- Znam gde sam, ali nisu se slegli utisci, emocije i dalje traju. Jako sam srećan šta smo uradili za Srbiju i zbog ispunjenja tih dečačkih snova. Trebaće mi malo vremena da se slegnu utisci i da se odmorim. Pamtiće se ovo ceo život - naglasio je Avramović.

Reprezentacija Srbije je na Mundobasketu osvojila srebrnu medalju, pošto je poražena u finalu od Nemačke sa 83:77. Ipak, naši momci su postali heroji nacije, pokazali su sjajan karakter i uverili su sve da košarkaše Srbije nikad ne smete otpisati.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading