ONO PRAVO TEK SLEDI: Novajlije Partizana u EKSTAZI zbog grobara!

Autor:

Sport

13.09.2023

22:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ako se po jutru dan poznaje..

ONO PRAVO TEK SLEDI: Novajlije Partizana u EKSTAZI zbog grobara!

Foto: star sport

Košarkaši Partizana savladali su na Tašmajdanu ekipu Fuenlabrade sa 93:63 (24:13, 26:15, 23:13, 20:22), u prijateljskom meču pred start nove sezone.

Crno-beli su na otvorenom ugostili španski klub, koji je veoma bitan za istoriju Partizana, pošto je upravo Fuenlabrada ustupila svoju halu “parnom valjku” čuvene 1992. godine, kada je naša država bila pod sankcijama.

Republika

Foto: star sport

Frenk Kaminski

 

Frenk Kaminski postigao je 13 poena i bio najefikasniji u redovima ekipe Željka Obradovića, a u izjavi nakon meča nije mogao da sakrije emocije.

-Sjajna atmosfera, navijači su neverovatni. Polako se privikavam, ima dosta razlike u odnosu na NBA. Uigravamo se i želimo da budemo sve bolji i bolji. Imamo mnogo mladih igrača i atmosfera u svlačionici je odlična, uživamo međusobno - rekao je centar Partizana.

Ništa manje srećno nije bilo ni drugo crno-belo NBA pojačanje Pi Džej Doužer.

- Sjajna atmosfera. Blagoslov je igrati pred ovakvim navijačima. Trudio sam se da zadržim pažnju na utakmici, ali sve vreme sam gledao u navijače. Veoma uzbudljivo iskustvo igranje na otvorenom. Potrebno je vremena da se još uigramo, ali imamo odličnu grupu i jedva čekamo početak sezone - rekao je Doužer.

Videle su nove uzdanice "parnog valjka" samo delić repertoara grobara, ono pravo ih tek očekuje.

Nema sumnje da će Arena biti krcata svaku utakmicu, a gostujuće ekipe očekuje pakao.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading