IDEALAN TERMIN! Poznato kada Srbija igra za plasman u FINALE Svetskog prvenstva!

Autor:

Sport

05.09.2023

12:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Izabranici Svetislava Pešića boriće se za medalju u Manili.

IDEALAN TERMIN! Poznato kada Srbija igra za plasman u FINALE Svetskog prvenstva!

Foto: Starsport

Najbolji kada je - najteže! Zasijala je Srbija u punom svetlu protiv najjačeg rivala u dosadašnjem toku takmičenja i "počistila" Litvance sa Mundobasketa, poslavši ih kući sa samo jednim porazom!

Predvođeni maestralnim kapitenom Bogdanom Bogdanovićem, koji je postigao 21 poen (od toga 18 u prvom poluvremenu), potpomognutim nezaustavljivim Filipom Petruševim (17 koševa) i ostalim srpskim asovima, "orlovi" će u petak od 10.45 časova igrati za ulazak u finale Svetskog prvenstva, odnosno, od 16.45 po lokalnom vremenu.

Protivnik Srbije biće bolji iz duela Kanada - Slovenija, a taj meč je na programu u sredu od 14 časova i 30 minuta. Nemačka ili Letonija će na megdan SAD, a taj susret je na programu sutra od 10.45.

Republika

Foto: Starsport

 

Poznato je da su "centralni termini" rezervisani obično za Sjedinjene Američke Države, pod uslovom da Amerikanci pobede Italijane u četvrtfinalnom okršaju.

Kanađani su veliki favoriti protiv Dončića i ekipe, ali ne treba otpisati ni aktuelne prvake Evrope koji su igrama pokazali da će biti "kost u grlu" mnogim favoritima.

Finale Svetskog prvenstva igraće se u nedelju, 10. septembra, a termin je 14 časova i 40 minuta. Svi se nadamo da će u njemu biti izabranici Svetislava Pešića.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading