SUDIJE SE BAŠ OKOMILE NA SRBIJU! "Orlovi" BRUTALNO odgovorili na neviđenu BRUKU FIBA!

Autor:

Sport

05.09.2023

12:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Orlovi" opet nemaju blagonaklonost arbitara.

SUDIJE SE BAŠ OKOMILE NA SRBIJU! "Orlovi" BRUTALNO odgovorili na neviđenu BRUKU FIBA!

Foto: Starsport

Kao i u meču protiv Italije, koji je reprezentacija Srbije izgubila iako je imala vođstvo od 16 razlike, i na četvrtfinalnom duelu s Litvanijom arbitri su nam okrenuli leđa.

Naime, sudije koje je FIBA delegirala, a dolaze iz iz Meksika, Letonije i Portorika pokazuju da su zalutali u ovaj posao...

Skandalozna odluka krovne svetske košarkaške organizacije je po ko zna koji put napravila veliku grešku, kakvu ne zaslužuje veliko takmičenje kao što je Mundobasket.

Posebno se to odnosi na katastrfoalno suđenje iz prvog poluvremena, kada su arbitri doneli ogroman broj čudnih i pogrešnih odluka. Prosto nije moguće šta su "ljudi u crnom" prevideli, naročito se to odnosi na prekršaje nad Nikolom Milutinovom 

Republika

Foto: printscreen/RTS

Udaranje Alekse Avramovića sudije nisu videle

Nasuprot tome, dodelili su tehničku Marku Guduriću smatrajući da glumi udarac, dok krv po licu Alekse Avramovića, posle udarca latkom po istom nisu umeli da kazne nesportskom greškom.

Zato su simuliranja Litvanaca prošla kao nikad, arbitri su još jednom pokazali da im nije mesto na Mundobasketu, pa čak ni u FIBA Ligi šampiona.

Treba dodati tome i dva prekršaja koja su dosuđena Nikoli Joviću, iz samo njima poznatih razloga.

Ako se tome doda šta su sve arbitri radili na štetu Srbije protiv Italije, ostaje FIBA da se zapita, kako će tek "krasti" Pešićev tim u polufinalu i, eventualnom, finalu, ako do tamo dođu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading