FIBA ODREDILA SATNICU: Evo kad Srbija igra za polufinale Mundobasketa!

Autor:

Sport

03.09.2023

19:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rival će nam biti selekcija Litvanije.

FIBA ODREDILA SATNICU: Evo kad Srbija igra za polufinale Mundobasketa!

Foto: Starsport

U ključnom okršaju na Mundobasketu, košarkaši Srbije će se suočiti sa ekipom Litvanije, a pobednik ovog duela će osigurati svoje mesto u borbi za medalje.

Očekuje se da će ovaj meč doneti uzbuđenje i dramu, budući da se radi o susretu dve izuzetno slične reprezentacije, kada je u pitanju kvalitet košarke.

Litvanija je iznenadila mnoge svojom impresivnom igrom na turniru, posebno osvajanjem prvog mesta u grupi, pobedivši čak i Sjedinjene Američke Države. Iako su mnogi skeptično gledali na njihov početni sastav, Litvanci su briljirali, ostvarivši pet pobeda i dokazujući da su ozbiljni konkurenti za medalju. 

 

 

S obzirom na istoriju ovih timova, neizvesnost je garantovana. Poslednji put su se sastali 2019. godine u prijateljskim utakmicama, gde je Srbija trijumfovala. Međutim, poslednji takmičarski duel datira iz 2015. godine na Evrobasketu, gde je Litvanija izašla kao pobednik.

Sada je FIBA i objavila termin utakmice koju svi sa nestrpljenjem čekaju, a ona će biti odigrana u utorak, od 10:45.

Pobednik meča će obezbediti plasman u polufinale, gde će igrati protiv pobednika okršaja u kom se sastaju Kanada i Slovenija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading