"ORLOVI" RAŠIRENIH KRILA: Može li Srbija do MEDALJE na Mundobasketu? (ANKETA)

Autor:

Sport

28.08.2023

11:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Euforija se pojačava kako takmičenje odmiče.

"ORLOVI" RAŠIRENIH KRILA: Može li Srbija do MEDALJE na Mundobasketu? (ANKETA)

Foto: Fiba.com

Košarkaška reprezentacija Srbije

Košarkaška reprezentacije Srbije igra svoj drugi meč u okviru grupe B na Svetskom prvenstvu u Manili od 14:00 časova, a protivnik je Portoriko.

Izabranici Svetislava Pešića su protiv današnjeg rivala već igrali ove godine i to prijateljski meč u Beogradskoj areni, a rezultat na tom susretu 110:75 za "orlove".

Prvi meč protiv Kine je bio fantastičan za naše momke, a rezultat 105:63 (25:14, 30:20, 22:13, 28:16) dovoljno govori o odnosu snaga.

Deluju reprezentativci Srbije spremno za najviše domete. Kohezija među igračima je stvorena, jasno su definisane uloge i to je ono što raduje.

Republika

Foto: FIBA

Reprezentativci Srbije

 

Kapiten Bogdan Bogdanović bio je najefikasniji sa 14 poena, ali se stiče utisak da i dalje igra pod ručnom i da ćemo ono pravo od njega tek videti u bitnim mečevima.

Nikola Milutinov je sila u napadu i odbrani, Stefan Jović razigrava, a njegov mladi prezimenjak Jović unosi energiju i atleticizam.

Avramović, Dobrić , Gudurić i Marinković pogađaju sa spoljnih pozicija, a odlično drže intenzitet odbrane.

Brine povreda Filipa Petruševa pošto je pokazao da će biti sjajan posebno u napadu, ali je i Dušan Ristić fantastično odradio svoju ulogu.

Rano je za dublje analize, ali se vide obrisi ovog tima.

Kakvo je vaše mišljenje posle viđenog, može li Srbija do medalje?

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading