VEŠTAČKA INTELIGENCIJA OTKRIVA: Nikola Jokić će IGRATI ZA REPREZENTACIJU Srbije! Evo i od ČEGA zavisi!

Autor:

Sport

28.08.2023

09:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ni superkompjuter ne može tačno da odredi...

VEŠTAČKA INTELIGENCIJA OTKRIVA: Nikola Jokić će IGRATI ZA REPREZENTACIJU Srbije! Evo i od ČEGA zavisi!

Foto: Starsport

Nikola Jokić i Luka Dončić

Nikola Jokić i njegovo igranje za košarkašku reprezentaciju Srbije je tema koja deli javnost pred svako takmičenje.

MVP finala NBA lige neće pomoći Srbiji na Mundobasketu, razloge odustajanja je objasnio selektor Svetislav Pešić, a u ovom trenutku je to psihički zamor.

Republika

Foto: Starsport

Nikola Jokić

 

 

Pitali smo veštačku inteligenciju da li je realno da računamo na Nikolu za neka naredna takmičenja, a kada se spoji skup činjenica, ni kompjuter nije siguran.

- Da li će Nikola Jokić igrati za reprezentaciju Srbije u budućnosti zavisi od njegove lične odluke, prioriteta i okolnosti u tom trenutku. Jokićeva odluka može zavisiti od njegovih profesionalnih obaveza u NBA ligi, kao i od drugih faktora poput zdravstvenog stanja, želje da doprinese nacionalnom timu i drugih ličnih faktora - kaže superkompjuter.

Reprezentativce Srbije očekuje duel protiv Portorika u ponedeljak od 14:00 časova, a Nikola nastavlja odmor u Somboru pre puta nazad u SAD.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (1)

Loading
Pera

28.08.2023 13:04

Koji ce nam qr___ ovaj konjusar, on i moze da igra samo u NBA gde nema nikakve odbrane, cim ga malo stisnes, nema pojma... videlo se na proslom prvenstvu a i ranije...