SRBIJA MELJE NA SP, A ONI BI DA SMENJUJU PEŠIĆA: Bivši reprezentativci otkrili koga bi voleli da vide na klupi "orlova"

Autor:

Sport

28.08.2023

05:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nisu odabrali baš idealan trenutak da licitiraju sa imenima.

SRBIJA MELJE NA SP, A ONI BI DA SMENJUJU PEŠIĆA: Bivši reprezentativci otkrili koga bi voleli da vide na klupi "orlova"

Foto: Starsport

Svetislav Pešić

Košarkaška reprezentacija Srbije odlično je započela takmičenje na ovogodišnjem Mundobasketu, pošto je u prvom kolu sa čak 42 poena razlike pobedila selekciju Kine.

Ipak, nekim navijačima ni tako ubedljiva igra nije bila dovoljna da se suzdrže komentara, pa su tako u jednoj uživo emisiji na Jutjubu, u kojoj su igru "orlova" analizirali bivši reprezentativci Mile Ilić i Duško Savanović, postavljali pitanje koga bi oni želeli da vide na klupi Srbije umesto Svetislava Pešića.

Pomenuti tandem u početku nije želeo da odgovori na to pitanje, ali su na kraju ipak odlučili da usliše želju gledalaca.

Ilić i Savanović su se složili da bi na klupi reprezentacije voleli da vide nekog od mlađih trenera, a najviše bi im se dopalo da "orlove" preuzmu Saša Obradović ili Dejan Milojević. Takođe su istakli i da ne bi bilo loše da Obradović i Milojević zajedno vode tim, kao nekada ranije Duda Ivković i Željko Obradović.

Osim pomenutog tandema, Ilić i Savanović smatraju da bi Košarkaški savez Srbije u obzir mogao da uzme Darka Rajakovića, novog trenera Toronto Reptorsa, Dušana Alimpijevića, kao i bivše selektore Aleksandra Đorđevića ili Igora Kokoškova.

Taj detalj možete videti na 1:17.35 sledećeg video klipa.

Reprezentacija Srbije će se u drugom kolu Svetskom prvenstva sastati sa selekcijom Portorika, a taj meč je na programu u ponedeljak od 14 časova.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading