PEŠIĆEV PULEN IMA NOVI KLUB: Srpski košarkaš seli se u Moskvu

Autor:

Sport

23.08.2023

19:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Igrač nekada nosio-crveno beli dres, a sada će za saigrača imati još jednog bivšeg zvezdaša.

PEŠIĆEV PULEN IMA NOVI KLUB: Srpski košarkaš seli se u Moskvu

Foto: Starsport

Aleksa Radanov novi je košarkaš Runa i naredne sezone igraće u Moskvi, potvrdio je njegov menadžer Miško Ražnatović na Tviteru. Nema sumnje da su ovo lepe vesti za beka koji je pre samo nekoliko dana saznao da je poslednji precrtani sa spiska selektora Svetislava Pešića i da se nije našao među 12 "orlova" koji će nastupiti na Svetskom prvenstvu u Japanu, Indoneziji i na Filipinima, gde će Srbija i odigrati grupnu fazu.

 

 

Radanov je bio jedan od najvećih talenata srpske košarke, a svoj košarkaški put najviše je prokrčio kao igrač Crvene zvezde Meridianbet u kojoj je stasao. On je bio u timu crveno-belih sa kojim je osvojio juniorski turnir Evrolige 2014. godine, ali u seniorskom timu tokom nekoliko sezona nije uspeo da se dokaže i izbori za mesto. Zato je u dva navrata odlazio na pozajmice u FMP, zatim i u Igokeu.

Foto: KSS

Aleksa Radanov

Prethodnu sezonu proveo je u Peristeriju gde je radio sa legendarnim Vasilisom Spanulisom koji mu je bio trener u grčkom klubu. Međutim, put ga sada vodi u Morskvu gde će biti deo Runa koji ima velike ambicije u elitnom ruskom košarkaškom takmičenju i VTB ligi. Interesantno, on će u novoj sredini deliti svlačionicu sa takođe bivšim asom crveno-belih Nikolom Ivanovićem.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading