SRBIJA JE STREPELA: Pešić otkrio zašto Bogdanović i Milutinov nisu igrali protiv Brazila!

Autor:

Sport

21.08.2023

16:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Orlovi" su i bez ključnih igrača ostvarili trijumf.

SRBIJA JE STREPELA: Pešić otkrio zašto Bogdanović i Milutinov nisu igrali protiv Brazila!

Foto: Starsport

Svetislav Pešić

Košarkaška reprezentacija Srbije je u poslednjoj proveri pred početak Svetskog prvenstva pobedila selekciju Brazila, a po završetku tog meča je svoje utiske izneo selektor Srbije Svetislav Pešić.

Bila nam je potrebna jedna ovakva utakmica protiv Brazila, koji ima "sajz", ima visinu, iskusni su, imaju odlične spoljne igrače, videli ste da znaju, imaju atletiku. To je ekipa koja je dobila Australiju i sve utakmice do sada. Brazil je protivnik koji nam je baš legao, kad nas je naš sponor zvao da igramo na ovom turniru, pitali smo ko će da učestvuje, prihvatili smo i zbog Brazila - rekao je popularni Kari.

Republika

Foto: Starsport

Svetislav Pešić i Bogdan Bogdanović

Za Srbiju nisu igrali Bogdan Bogdanović i Nikola Milutinov.

Korisna provera bez Bogdana i Milutinova koji su prošle utakmice odigrali više od ostalih (pa zato sada nisu igrali prim.aut).  Dobra priprema, sutra putujemo za Manilu i imamo još nekoliko dana da poradimo na nekim detaljima, da se odmorimo. Da se dobro pripremimo, adaptiramo na vremensku razliku i to je to - dodao je selektor "orlova".

Podsetimo, Mundobasket će se ove godine igrati od 25. avgusta do 10. septembra, a domaćini će biti Filipini, Japan i Indonezija.

Srbija će se takmičiti u B grupi, zajedno sa Južnim Sudanom, Kinom i Portorikom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading