MEGASENZACIJA! Argentinska TRAGEDIJA! Kampaco i drugovi NE IDU u Pariz! Šokirale ih MOĆNE Bahame i NBA zvezda!

Autor:

Sport

21.08.2023

11:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neverovatno iznenađenje u pretkvalifikacijama za najveći sportski događaj, koji će se održati naredne godine.

MEGASENZACIJA! Argentinska TRAGEDIJA! Kampaco i drugovi NE IDU u Pariz! Šokirale ih MOĆNE Bahame i NBA zvezda!

Foto: www.profimedia.rs

Fakundo Kampaco

Košarkaška reprezentacija Argentine nije se plasirala na ovogodišnji Mundobasket, pošto ih je eliminisala Dominikanska Republika sa završnog turnira, a sada su "gaučosi" doživeli novi udarac!

Naime, ova selekcija neće učestvovati ni na OI u Parizu, pošto ih je na pretkvalifikacionom turniru za Olimpijske igre savladala reprezentacija Bahama sa 82:75, pa su doskorašnji plej Zvezde Meridianbet Fakundo Kampaco i ostali asovi Argentine ostali i bez odlaska u "grad svetlosti".

Argentina je morala svoj put da traži kroz mini turnir gde su se našle četiri ekipe. "Gaučosi" su pobedili Čile, a Bahami su slavili protiv Urugvaja, te su se i tako našli u finalu protiv ove selekcije.

Mnogo su Argentinci otvorili meč, imali su prednost od četiri poena posle prvih deset minuta, da bi Bahami to nadoknadili u drugoj deonici i na poluvremenu je bilo nerešeno (42:42).

Posle toga je opet Argentina zaigrala bolje, pobegli su na četiri poena viška, ali je tada na scenu stupila NBA zvezda Erik Gordon.

Prekaljeni as Finiks Sansa je sjajno šutirao, imao je neverovatnih šest pogođenih trojki iz sedam pokušaja i upravo je on i bio glavna uzdanica svoje ekipe sa 27 poena. Uz rame mu je bio i Badi Hild sa 15 poena, dok je Deandre Ejton imao 10 poena i čak 21 uhvaćenu loptu.

Nasuprot njima, Fakundo Kampaco je imao 14 poena i čak 17 asistencija, ali ni to nije bilo dovoljno za prolaz dalje. Najefikasniji kod Argentine bio je Gabrijel Dek sa 21 poenom, Karlos Delfino je dodao 15 koševa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading