OVO ĆE JOŠ VIŠE RAZBESNETI GROBARE! Majk Džejms progovorio o prelasku Mirotića u Partizan

Autor:

Sport

19.08.2023

18:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nije nas izabrao, kaže plejmejker Monaka.

OVO ĆE JOŠ VIŠE RAZBESNETI GROBARE! Majk Džejms progovorio o prelasku Mirotića u Partizan

Foto: Starsport

Majk Džejms protiv Partizana

Nikola Mirotić dugo je figurirao kao pojačanje KK Partizan. Zapravo je sve bilo gotovo, ali se Srbin iz Crne Gore u poslednjem trenutku predomislio i otišao u Armani. 

Mirotić je u dogovoru da visokim crkvenim velikodostojnicima naposletku odlučio da ne dođe u Srbiju, a potom je otkrio da nije mogao da izdrži pritisak i pretnje. Jedno vreme je postojala mogućnost i da pređe u Monako, koji predvodi srpski stručnjak Saša Obradović, a gde je među najboljim pojedincima Majk Džejms. Američki plejmejker govorio je tim povodom.

Republika

Foto: Starsport

ZVEZDA: Mirotić

Čitao sam članak gde se smatra da smo nas dvojica među najboljim igračima koji nikada nisu osvojili titulu u Evroligi. Sada sam nekako logično razmišljao da ga dovedem u Monako posle fajnal-fora gde ni on ni ja nismo bili zadovoljni kako se sve završilo. Razgovarali smo o tome da igramo jednom bez obzira gde na odredište. Očigledno je imao problema u Barseloni, a oni su imali svojih problema, tako da je najlakši odgovor bio Monako. Tako da sam pokušao da povežem tačke i da mu olakšam da ode negde - rekao je Džejms i dodao:

Nije nas izabrao. Kao prijatelj, bio je veoma otvoren prema meni sve vreme o tome šta će da uradi. Trudio sam se da mu ne smetam previše jer ne želiš da smetaš nikome kada tako donosi veliku odluku. Ali, ja sam mnogo posezao, skoro svaki drugi dan, samo da razgovaram i vidim šta radi i da vidim šta misli. Razumeo sam da je Partizan na prvo mestu kao njegova odluka, pa onda mi. On je izabrao Partizan, mi smo krenuli dalje. Kada se desila stvar sa Partizanom, Armani je bio kao poslednji koji je ostao. Možda nisam u pravu, ali ja to tako razumem.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
SUJETA I PAKOST

19.08.2023 19:38

Navijaci ne palite se Ovo je Udbaska mantra. SKRIVA se PRAVA pozadina.