PARTIZAN SPREMA DETONACIJU: Jedan od najboljih evroligaških igrača stiže u Humsku?

Autor:

Sport

11.08.2023

18:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crno-beli čekaju da raskine ugovor sa sadašnjim klubom.

PARTIZAN SPREMA DETONACIJU: Jedan od najboljih evroligaških igrača stiže u Humsku?

Foto: Starsport

Željko Obradović slavi sa igračima Partizana

Jedan od najboljih košarkaša koji igraju u Evroligi, Amerikanac Majk Džejms želi da napusti ekipu Monaka i već je krenuo u misiju.

Kako prenose mnogi inostrani portali, Džejms i klub iz Kneževine su već pokrenuli proceduru oko raskida saradnje. Međutim, kako se navodi, Amerikanac neće dugo čekati da pronaše nov klub.

Naime, "Jurohups" piše da su u red za plejmejkera Monaka već stali Partizan i Olimpijakos, koji je već dugo zainteresovan za njega.

Ali, iako su se u Pireju nadali da će bez konkurencije osigurati veoma bitan potpis za narednu sezonu, "parni valjak" je spreman da umeša prste u tu borbu.

Džejms ima 32 godine, uskoro će napuniti 33, visok je 185 centimetara i igra na poziciji plejmejkera. Ipak, njegov glavni adut nisu asistencije i razigravanje saigrača, već je on čovek koji voli da šutira i u rukama ima veliki broj poena.

Majk Džejms je 2012. godine izašao na NBA draft, ali nije izabran, pa je sreću potražio, a slobodno se može reći i pronašao, u Evropi.

Igrao je prvo za slabije klubove, kao što su Zagreb, Omenja i Kolos sa Rodosa, a onda je stigao u Evroligu. Tu je redom nosio dresove Baskonije, Panatinaikosa, Armanija, CSKA i Monaka, a u međuvremenu je dobio priliku i u najjačoj ligi na svetu, gde je nastupao za Finiks Sanse, Nju Orleans Pelikanse i Bruklin Netse.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
NOVINARI MALO FILUJU

11.08.2023 21:31

Ne VERUJEMO dok ne potpise