OTIŠAO MU ZGLOB: Povređen ljubimac grobara!

Autor: Tanjug

Sport

17.08.2023

17:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veliki hendikep za njegovu reprezentaciju.

OTIŠAO MU ZGLOB: Povređen ljubimac grobara!

Foto: Starsport

Australijski košarkaš Džok Lendejl neće igrati na Svetskom prvenstvu koje počinje 25. avgusta zbog povrede zgloba, saopštio je selektor "bumersa" Brajan Gordžijan.

Lendejl se povredio u današnjoj pripremnoj utakmici u kojoj je Australija deklasirala rivala Srbije iz B grupe Južni Sudan rezultatom 88:67.

Bivši košarkaš Partizana je iskrenuo zglob prilikom doskoka i moraće na magnetnu rezonancu, koja će pokazati koliki je stepen povrede i koliko će morati da pauzira.

Republika

Foto: Starsport

Džok Lendejl je znao da se povredi i u Partizanu

Selektor Gordžijan je posle povrede člana Hjuston Roketsa odlučio da na Svetsko prvenstvo vodi 12 igrača, a to su: Ksavijer Kuks, Dajson Daniels, Dante Eksum, Džoš Gidi, Kris Golding, Džoš Grin, Džo Ingls, Nik Kej, Peti Mils, Doup Rit, Matis Tibul Džek Vajt.

Australija je na Mundobasketu u E grupi sa jednim od domaćina Japanom, kao i Nemačkom i Finskom. Dalje prolaze dve prvoplasirane selekcije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading