GROBARI U DELIRIJUMU: Partizan doveo MOĆNO POJAČANJE!

Autor:

Sport

17.08.2023

10:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Biće sjajan dodatak ekipi Željka Obradovića.

GROBARI U DELIRIJUMU: Partizan doveo MOĆNO POJAČANJE!

Foto: Starsport

Atmosfera pred meč Partizan - Panatinaikos

Košarkaši Partizana polako formiraju ekipu za izazove koji ih naredne sezone očekuju na Jadranu, ali pre svega u Evroligi, a za sada su crno-beli doveli trojicu novih košarkaša.

Jedan od njih je i Mateuš Ponitka, koji je u Partizan stigao iz redova Panatinaikosa, a ima zavidno evroligaško iskustvo, pošto je pre grčkog velikana igrao i za Zenit.

Poljak je u redove "parnog valjka" stigao kao zamena za Janisa Papapetrua, koji je krenuo u obrnutom smeru, pa će sledeće godine igrati za Panatu, a odmah je bilo jasno da je ekipa Željka Obradovića dobila strašno pojačanje pred novu sezonu. Sada se to još jednom potvrdilo.

Naime, reprezentacije Poljske i Portugalije su igrale utakmicu u okviru predkvalifikacija za Olimpijske igre, a u okviru nje je novi košarkaš Partizana izveo sjajan potez. Naime, njegov tim je krenuo u kontru, lopta je bila upravo u Mateušovim rukama, koji je svom rivalu loptu proturio kroz noge, a zatim bez problema završio kontranapad polaganjem, na oduševljenje svih u hali. Pogledajte i sami kako je to izgledalo.

Podsetimo, Ponitka je bio jedna od najvećih zvezda prošlogodišnjeg Eurobasketa, kada je svoju selekciju doveo do četvrtog mesta, a pamtiće se njegova partija u četvrtfinalu protiv Slovenije, koju je okončao tripl-dablom.

Inače, što se tiče Partizana, sem Ponitke su stigli i Ognjen Jaramaz i Pi Džej Doužer, a u narednim danima treba očekivati još neka nova imena u Humskoj.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
BAS NAVIJACKI

17.08.2023 13:29

NOVINARI PONITKU 10 PUTA DOVODE A NJIHOVA PETOKRAKA DOVELA 10 NOVIH I SKUPIH POJACANJA. NAVIJACKI.