LEGENDARNI RUDI NIJE OPTIMISTA: Medalja za Španiju? Iskreno, teško ispred Srbije...

Autor:

Sport

11.08.2023

16:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Za mene je broj pet lep broj. Čak sam bio blizu da potpišem peto mesto na Svetskom prvenstvu, kaže iskusni košarkaš

LEGENDARNI RUDI NIJE OPTIMISTA: Medalja za Španiju? Iskreno, teško ispred Srbije...

Foto: Tanjug/AP

Rudi Fernandez i Alberto Dijaz

Legendarni španski košarkaš Rudi Fernandez (37) govorio je o izgledima košarkaške reprezentacije svoje zemlje da osvoji medalju na predstojećem Mundobasketu.

Igrač Real Madrida pesimista je zbog činjenice da "furija" neće računati na dvojicu glavnih plejmejkera - Rikija Rubija i Lorenca Brauna.

- Za mene je broj pet lep broj. Čak sam bio blizu da potpišem peto mesto na Svetskom prvenstvu. Veoma sam iskren sa vama medijima i sa saigračima. Pored timova kao što su Kanada, Srbija, SAD, Slovenija, Australija - teško. Pričamo o veoma moćnim reprezentacijama, a sa našim problemima i izostancima peto mesto uopšte ne bi bilo loše. Moramo biti svesni da nas čeka još mnogo rada da bismo uopšte došli do tog petog mesta - ističe Fernandez za Marku.

Rudi će predvoditi aktuelnog prvaka Evrope već u petak kada će u sklopu pripremnog turnira u Malagi odmeriti snage sa Slovenijom i SAD.

- Dosad smo gledali samo sebe i naš rad, ali sada, kako nam dolaze utakmice, analiziramo i protivnike mnogo više. Videćemo u tim utakmicama gde smo trenutno. Prethodne godine nismo blistali u pripremnim utakmicama, izgubili smo dva puta od Litvanije, i moramo biti svesni da u slučaju pobeda ne smemo da poletimo, niti da padamo ako izgubimo u prijateljskim mečevima - zaključio je Rudi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading