OGLASIO SE PEŠIĆ: Evo ko ga je ODUŠEVIO, a šta stvara GLAVOBOLJU pred Mundobasket!

Autor:

Sport

11.08.2023

12:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Selektor sumirao utiske iz Atine.

OGLASIO SE PEŠIĆ: Evo ko ga je ODUŠEVIO, a šta stvara GLAVOBOLJU pred Mundobasket!

Foto: Starsport

Svetislav Pešić

Srbija je pobedila Grčku, a potom izgubila od Italije na  Akropolis kupu. Selektor Svetislav Pešić je sumirao utiske o do sada urađenom za "Sportski žurnal".

Počeo je Kari pohvalom za kapitena Bogdana Bogdanovića.

Republika

Foto: Starsport

Bogdan Bogdanović

 

Znate, Bogdanović je lav u horoskopu. On je lav, a lava prate lavovi! rekao je Pešić aludirajući na to da je zadovoljan borbom svojih izabranika, a nastavio je o mladim snagama prvenstveno Nikoli Joviću.

Republika

Foto: Starsport

Nikola Jović I Ahile Polonara

 

- Ono što je sigurno jeste to a njemu talenta ne nedostaje. Videlo se to i u Megi i u reprezentaciji na prozorima. Prošao je i te mlađe selekcije, gde je pokazao ogroman potencijal. Dobar je dečko, ima sve predispozicije da postigne mnogo i što je važno, ima veoma izraženu radnu etiku. Iza njega je veliki rad i to se jasno vidi. Mnogo je napredovao, ali ono što mu nedostaje jesu minuti na terenu. Puno je trenirao, ali je malo igrao. Željan je igre. Trener može da forsira nekog igrača, ali ako ga saigrači ne prihvate, teško da može napred. Njega su prihvatili i daju mu maksimalnu podršku - pohvalno govori selektor Srbije.

Ono što nije dobro su povrede Alena Smailagića i Uroša Trifunovića.

- Obojica su pod velikim znakom pitana i videćemo šta će biti - kratko je rekao Pešić koji će sa doktorom Radovanovićem doneti konačnu odluku.

Srbiju čeka nastavak priprema, a ostaje nada da će svi igrači biti zdravi i na raspolaganju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading