KRISTINA JE PALA SA VISINE OD PET METARA I OSTALA NEPOKRETNA: Apel svim humanim ljudima - 82 na 2407 za njen život!

Autor:

Vesti

11.08.2023

16:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Potrebna joj je pomoć drugog lica čak i da se prenese u invalidska kolica.

KRISTINA JE PALA SA VISINE OD PET METARA I OSTALA NEPOKRETNA: Apel svim humanim ljudima -  82 na 2407 za njen život!

Foto: Fondacija Humanost bez granica

Katarina Obradović

Kristina Obradović iz Loznice, rođena je 23.02.2000. godine.  U 14. godini je pala sa visine od pet metara i ostala nepokretna.

Pored borbe za život, zbog ozbiljne povrede i preloma šestog vratnog pršljena, njena želja je samo jedna - da ponovo stane na svoje noge, pa makar i uz pomagala.

Iako je mnogo godina prošlo, Kristina nikada nije izgubila volju i veliku želju da se oporavi. Nada se da će kad tad prohodati, iako trenutno nije u stanju ni da stoji na nogama. Potrebna joj je pomoć drugog lica čak i da se prenese u invalidska kolica.

Svakodnevne terapije, rehabilitacija, fizikalne terapije, kinezi terapije, medicinska pomagala, ortopedska pomagala, specijalistički pregledi, laboratorijske analize, medikamenti, vitamini, suplementi, medicinski potrošni materijal, kao i sredstva za putne troškove i smeštaj su joj neophodni da bi ispunila svoj san i ponovo prohodala. 

Porodica nije u finansijskoj mogućnosti da sama plati troškove oporavka. Ovim putem pozivamo sve ljude dobre volje da pomognu Kristini da stane ponovo na svoje noge, tako što će preko FONDACIJE – humanost bez granica poslati SMS sa brojem 82 na 2407. Uplate za pomoć u lečenju mogu se izvršiti i na dinarski i devizni račun korisnika i putem E-doniraj, internet plaćanjem platnim karticama iz celog sveta, kao i preko PayPal-a.

Foto: Fondacija Humanost bez granica

Katarina Obradović

Cena SMS-a iznosi 200 dinara. PDV se ne naplaćuje. Mogućnost slanja SMS-a imaju korisnici MTS-a, Yettel, A1i Globaltel mreže.

Pomozimo Kristini!

SMS: 82 na 2407

Dinarski račun: 160-468555-38

Devizni račun: 00-540-0002097.7

IBAN: RS35160005400002097722

SWIFT-BIC/DBDBRSBG

Skeniraj i doniraj: NBS IPS QR kod

Online donacije: E-doniraj, PayPal

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading