Pogledajte čime se sada bavi Darko Miličić, a nije košarka i NAPIJANJE VOJVODE ĐUJIĆA

Autor:

Sport

09.08.2023

15:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Proslavljeni košarkaš znao da ulaganje u diskoteke i zgrade, što mnogi sportisti rade, nije za njega, pa se okrenuo poljoprivredi i zasadio voćnjake na 120 hehtara.

Pogledajte čime se sada bavi Darko Miličić, a nije košarka i NAPIJANJE VOJVODE ĐUJIĆA

Foto: Starsport

Darko Miličić

Darko Miličić imao je uspešnu košarkašku karijeru u kojoj je najveći deo nastupao u NBA ligi. Međutim, mnogo je onih koji smatraju da je prerano otišao iz Hemofarma, svog jedinog kluba u Srbiji, i to sa samo 18 godina, te da je mogao mnogo više da je sazreo u našoj zemlji.

Kada je odložio loptu ispod obruča imao je kratkotrajne ispade u borilačkim sportovima, ali  i reakcije o kojima se i danas priča. Svi znaju za čuveni snimak i fotografije na kojima pivom napija tetovaže vođa ravnogorskog pokreta Nikole Kalabića i vojvode Momčila Đujića.

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Miličićeva davna prošlost

Međutim, malo njih zna čime se Miličić danas bavi, a u pitanju je unosan biznis. Otkako se povukao iz košarke javi se povremeno za medije i prokomentariše neku utakmicu ili igrača, ali se često i izvuče uz izgovor "ne mogu sada, berem jabuke". Upravo to danas radi proslavljeni as. Darko je na svoje profile ponosno okačio fotografije na kojima specijalnom alatkom bere jabuke, koje su očigledno rodile i doneće mu dobru zaradu.

Foto: youtube.com/printscreen

Rodilo - Darkove jabuke

U posao sa jabukama, ali i drugim voćem, Miličić je ušao sasvim slučajno, a vagao je između brojnih poslovnih ideja svestan da u nešto mora uložiti kako ne bi spiskao novac. Gledao je brojne parcele, a odlučio se za onu između Sivca i Kljajićeva na Telečkoj visoravni. Na 120 hektara zasadio je nepregledne voćnjake jabuka, šljiva i trešanja, a tu je i veštačko jezero za navodnjavanje.

 

 

- Znao sam da ću morati da se okrenem nekom poslu kad više ne budem imao prilive. Pare prebrzo odu. Razmišljao sam u kom smeru da odem. Sportisti uglavnom imaju neke diskoteke i zgrade, a znao sam da ću se pogubiti i u jednom i u drugom. Došli smo na ideju da krenemo u intenzivnu proizvodnju i da jabuka bude prioritet. Sve sam uradio odmah i u punom kapacitetu, a rod se čeka pet godina. Dok nismo sačekali rod i neke ozbiljnije količine... A u samom startu smo mnogo para uložili, zato je to bolno. Ja učim iz godine u godinu, vidim gde sam grešio, gde je trebalo više da budem prisutan - govorio je  Miličić svojevremeno o svom biznisu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading