ŠPANAC ALVAREZ NOVO POJAČANJE NA KALIŠU: Duško Ivanović jedan od najboljih trenera sveta!

Autor:

Sport

05.08.2023

18:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Arturo Alvarez je tokom karijere radio u Palensiji, Benfiki, Pratu, BVM 2012, brazilskim klubovima Unitri i Melili

ŠPANAC ALVAREZ NOVO POJAČANJE NA KALIŠU: Duško Ivanović jedan od najboljih trenera sveta!

Foto: Starsport

Španski trener Arturo Alvarez novi je član stručnog štaba Košarkaškog kluba Crvena zvezda Meridianbet.

Alvarez je tokom karijere radio u Palensiji, Benfiki, Pratu, BVM 2012, brazilskim klubovima Unitri i Melili, a putem intagrama zahvalio se menadžerskoj agenciji i šefu struke Zvezde Meridianbet Dušku Ivanoviću.

- Hiljadu hvala vrhunskoj agenciji koja mi je u svakom trenutku verovala, jednom od najboljih klubova na svetu što mi je omogućila da radim u njihovoj organizaciji, a posebno jednom od najboljih trenera na svetu, Dušku Ivanoviću, koji mi je dozvolio da budem uz njega. Sa ogromnom željom da počnemo da radimo i uživamo u našem sportu, KOŠARCI!! - poručio je emotivno Alvarez.

Ivanović je, dakle, nastavio trend dovođenja pomoćnika iz Španije. Alvarez će na klupi naslediti sunarodnika Karlesa Marka, koji je nakon godinu dana provedenih u Beogradu nedavno napustio Mali Kalemegdan i prešao u redove Barselone. U Kataloniji će biti prvi pomoćnik čuvenom Rodžeru Grimauu, koji je nasledio Šarasa Jasikevičijusa. Legendarni Litvanac nije ispunio očekivanja prošle sezone, pa klub nije želeo da produži ugovor s njim. Takođe, uticale su i finansijske poteškoće Barse zbog čega je ceh raskida ugovora platio i Nikola Mirotić, novi košarkaš Armanija iz Milana.

Na Kališ su ovog leta došli Miloš Teodosić, Marko Simonović, Dejan Davidovac, Adam Hanga, Šabaz Nejpir, Rokas Giedraitis, Jago Dos Santoso Mateus, Majk Tobi i Džoel Bolomboj.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading