MISTERIOZNI PANTER JAVIO SE IZ NJUJORKA! Grobari mu kliču: "Kapitenu samo reci..."

Autor:

Sport

02.08.2023

20:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čitam vas, objavio je šuter iz Bronksa na Tviteru

MISTERIOZNI PANTER JAVIO SE IZ NJUJORKA! Grobari mu kliču: "Kapitenu samo reci..."

Foto: Starsport

Kevin Panter

Kevin Panter boravi u rodnom Njujorku nakon naporne sezone u Evropi.

Kapiten Partizana produžio je ugovor s klubom i potpisao novu dvogodišnju saradnju, pa se očekuje da naredne sezone beleži brojke iz prethodne kada je postizao 16,1 poen, 2,1 skok i 2,5 asistencije, uz šut 49,1% za dva, 44,3% za tri i 91,7% sa linije penala po utakmici u Evroligi.

Nedavno se i družio sa navijačima crno-belih, možda čak i u Bronksu gde je odrastao i napravio prve košarkaške korake. U poslednje vreme oglašava se često na društvenim mrežama. Večeras je objavio nebičnu i misterioznu poruku:

- Čitam vas - napisao je samo Panter, dok su se u koemntarima ređale poruke podrške navijača Partizana od kojih se izdvaja: "Samo reci letećemo kao meci"

 

 

Četvrtfinalista Evrolige jedva je zadržao američkog šutera u svojim redovima. Odbio je nalete bogatijih Panatinaikosa i Barselone i privoleo ga da ostane u Humskoj. Prema nezvaničnim informacijama Kevin Panter će za naredne dve sezone inkasirati 4.3 miliona dolara u Beogradu, po formuli 2.1 milion za prvu, odnosno 2.2 miliona za drugu godinu ugovora.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading