OVO NEMA NIGDE NA SVETU! Ameri OBJAVILI spisak za Mundobasket, a na pripremama su DRUGA imena!

Autor:

Sport

21.07.2023

20:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Selektor SAD Stiv Ker odlučio je da priprema istovremeno dva tima.

OVO NEMA NIGDE NA SVETU! Ameri OBJAVILI spisak za Mundobasket, a na pripremama su DRUGA imena!

Foto: Ap photo

Ceo svet je bio iznenađen kada je selekcija Sjedinjenih Američkih Država objavila spisak od 12 igrača, koji će ih predstavljati na predstojećem Mundobasketu, jer na njemu nije bilo nijednog "zvučnijeg" imena.

Poslednji je na spisak upao Džoš Hart iz Njujorka, dok je od ranije poznato još 11 imena.

Tu, međutim, nije bio kraj iznenađenjima selektora Amera Stiva Kera, pošto je sada vođa reprezentacije iz najjače lige na svetu pozvao kompletan novi tim na pripreme!

Prema informacijama Šemsa Čaranije i Adrijana Vojnarovskog, proslavljeni as na klupi SAD-a rešio je da pojača konkurenciju, pa je pozvao mlade igrače koji su kandidati da u godinama pred nama budu deo nacionalnog tima i sada prođu pripreme sa starijim kolegama.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Stiv Ker

Na listi budućih asova selekcije Sjedinjenih Američkih Država, koja su dobila poziv za pripreme reprezentacije, našli su se Kventin Grajms iz Njujorka, Čet Holmgren i Džejlen VIlijams iz Oklahome, Kejd Kaningem iz Detroita, Džejlen Grin iz Hjustona, Kiga Marej iz Sakramenta, Trej Marfi koji nastupa za Nju Orleans, centar Minesote Naz Rid kao i bek Bostona Pejton Pričard. 

Pripreme reprezentacije SAD počinju uskoro, a uvodni deo će se održati u Las Vegasu gde će se zapravo mlade nade američke košarke i susresti sa prvotimcima, gde će pokušati da ostave što bolji utisak kod Stiva Kera. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading