POZNAT SPISAK: Pešić i Srbija saznali KLJUČNU informaciju pred Mundobasket!

Autor:

Sport

19.07.2023

13:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sada je sve mnogo jasnije.

POZNAT SPISAK: Pešić i Srbija saznali KLJUČNU informaciju pred Mundobasket!

Foto: Starsport

Reprezentativci Srbije

Selektor košarkaške reprezentacije Italije Đanmarko Poceko saopštio je širi spisak od 16 igrača na koje računa za pripreme za Svetsko prvenstvo koje počinje 25. avgusta.

Na spisku su: Marko Spisu, Nikolo Manion, Stefano Tonut, Nikolo Meli, Simone Fontekio, Đampaolo Rići, Mateo Spanjolo, Guljelmo Karuzo, Akile Polonara, Muhamet Dijuf, Rikardo Viskonti, Luka Severini, Gabrijele Proćida, Tomas Voldetense, Alesandro Pajola, Luiđi Datome.

Podsetimo, Italija se nalazi u A grupi sa Angolom, Dominikanskom Republikom i Filipinima, jednim od tri domaćina SP uz Japan i Indoneziju.

Ukoliko, u skladu sa očekivanjima, Italija i Srbija u svojim grupama budu među prve dve selekcije, igraće međusobno u drugoj fazi šampionata, pa ćemo imati šansu da se ovoj reprezentaciji osvetimo za poraz na prvenstvu Evrope prošle godine, kao i u kvalifikacijama za Olimpijske igre, godinu dana ranije.

Jasno je da je u pitanju vrlo jak tim i da naša reprezentacija uopšte neće imati lak posao, ali je isto tako ovaj sastav mogao biti znatno jači. Ipak, u poslednji čas su otpala dvojica košarkaša.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading