NAPUŠTA SRBIJU! Obradovićev pulen OBLAČI crveno-beli dres?!

Autor:

Sport

21.07.2023

19:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sve je izvesnije da će Tristan Vukčević karijeru nastaviti u Grčkoj.

NAPUŠTA SRBIJU! Obradovićev pulen OBLAČI crveno-beli dres?!

Foto: Starsport

Trener Partizana Željko Obradović

Tokom leta je Tristan Vukčević imao priliku da se oproba u NBA ligi i nastupajući za Vašington Vizardse pokaže raskošan kvalitet u najjačem takmičenju na svetu.

Međutim, dok ne dođe njegovo novo dokazivanje "preko bare", karijeru nastavlja u Evropi, ali se u trku za njegovo dovođenje, osim grčkog Peristerija uključio i slavniji Olimpijakos.

Kako prenosi uvek dobro obavesteni novinar Kristos Harpidis, gigant iz Pireja želi da u svoje redove dovede igrača Partizana, pa su uspostavljeni prvi koraci ka tom transferu.

Ono što predstavlja problem je želja mladog centra da u novom klubu ima veću minutažu, nego što je bio slučaj među crno-belima. I pored toga, atinski crveno-beli su se nameračili na dovođenje Vukčevića, koji ima još dve godine ugovora sa novim šampionom AdmiralBet ABA lige, zbog čega su u opciji otkup ili pozajmica.

Republika

Foto: Starsport

Tristan Vukčević

Olimpijakosu na putu stoji i volja Vukčevića da igra u novom klubu, da bi stekao rutinu za novi odlazak u NBA, pa žestoka konkurencija u Olimpijakosu predstavlja glavni problem zbog kojeg bi se Tirstan odlučio za Peristeri.

Inače, Eurohups je nedavno objavio da bi košarkaš Partizana mogao da ode na pozajmicu u klub koji sa klupe predvodi legendarni Vasilis Spanulis.

Ako se to obistini, Tristan bi sarađivao sa svojim ocem Dušanom, koji je deo stručnog štaba ovog tima i jako blizak saradnik najboljeg strelca u istoriji Evrolige.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading