NETO I BRUT(O)! Žocu kum BEZ PARDONA ponovo ispred nosa krade igrača?

Autor:

Sport

21.07.2023

12:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prethodno i Jam Madar prešao u Fenerbahče.

NETO I BRUT(O)! Žocu kum BEZ PARDONA ponovo ispred nosa krade igrača?

Foto: Starsport

Obradović i Itudis

Pa zar i njega, kume?! Željko Obradović, najtrofejniji evropski trener, mogao bi da ostane bez još jedne ovosezonske želje sa spiska pojačanja, a tome će po pisanju grčkih medija ponajviše kumovati - njegov kum.

Dimitris Itudis, trener turskog Fenerbahčea, na pragu je da ojača svoje redove brazilskim košarkašem Raulom Netom (31), koji danima figurira kao potencijalno novi plejmejker Partizana. 

Republika

Foto: Tanjug/AP

TRAŽENA ROBA: Neto u prodoru pored Dragića

Itudisov Fener je crno-belima prethodno "ukrao" još jednog organizatora igre - Jama Madara.

Što se Neta tiče, on ima višegodišnje iskustvo igranja u NBA ligi i u minuloj sezoni u dresu Klivlenda prosečno je beležio 3,3 poena i 1,6 asistencija na ukupno 48 ligaških utakmica. Prethodno, branio je boje Vašingtona, Filadelfije i Jute i nedavno se našao na spisku selektoru Brazila Gustava de Kontija za predstojeći Mundobasket. Podsetimo,  košarkaši Brazila će pripreme za SP početi 27. jula i u tom periodu odigraće pet prijateljskih utakmica protiv Australije, Južnog Sudana, Venecuele, Italije i Srbije. Južnoamerička selekcija na planetarnoj smotri igraće u grupi sa Iranom, Španijom i Obalom Slonovače.

Klub iz Humske zasad je doveo Ognjena Jaramaza i Mateuša Ponitku, dok se s nestrpljenjem očekuje epilog situacije oko Nikole Mirotića.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)

Loading