GUBITAK ZBOG KOJEG BI BOLELA GLAVA: Fenerbahče silno želi Partizanovu vedetu!

Autor:

Sport

11.07.2023

16:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Velikan sa Bosfora pikirao reprezentativca Izraela.

GUBITAK ZBOG KOJEG BI BOLELA GLAVA: Fenerbahče silno želi Partizanovu vedetu!

Foto: Starsport

Željko Obradović

Prema nezvaničnim informacijama "Mozzart sporta", Fenerbahče želi u svojim redovima Partizanovog Jama Madara. Ipak, isti izvor navodi da crno-beli nemaju nameru da puste izraelskog plejmejkera i boriće se svim silama da ga zadrže.

Republika

Foto: Starsport

Matijas Lesor i Jam Madar

Razloga za to je više. Prvo, izraelski reprezentativac sa "parnim valjkom" ima ugovor na još godinu dana, drugo Željko Obradović i njegovi saradnici imaju veliko poverenje u njega, pa su spremni da mu ponude još značajniju ulogu u predstojećoj sezoni posle odlaska Dantea Egzuma.

Fenerbahčeov pik je Madar zbog sve izvesnijeg rastanka sa Nikom Kalatesom. Jasno je da istanbulskom velikanu sada treba organizator igre, a posle neočekivanog raspleta sa Kostasom Slukasom koji je na kraju završio u Panatinaikosu, iako je već bio viđen kao povratnik u Feneru, izbor je pao na momka koji će krajem decembra napuniti 23 godine.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading