GROBARI U TRANSU! Mirotić dao REČ Partizanu!

Autor:

Sport

20.07.2023

22:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crnogorski košarkaš napustio Barselonu.

GROBARI U TRANSU! Mirotić dao REČ Partizanu!

Foto: Starsport

Nikola Mirotić

Završeno je poglavlje Nikole Mirotića u Barseloni. Katalonci su otpustili crnogorskog krilnog centra, koji će moći da potraži novu sredinu.

Poslednje informacije ulivaju nadu navijačima Partizana da će najzvučnije evroligaško ime, posle svih nagađanja, konačno ipak zaigrati u crno-belom dresu.

Naime, podgorički "Dan" došao je do saznanja da je iskusni košarkaš još pre mesec dana postigao dogovor sa šampionom AdmiralBet ABA lige, kao i da je dao svoju reč da će igrati za klub iz Humske.

Uprava crno-belih je odavno kontaktirala Mirotića oko njegovog dolaska u Humsku. S njim su preko telefona razgovarali i predsednik Ostoja Mijailović, sportski direktor Zoran Savić i naposletku najtrofejniji evropski trener Željko Obradović. Pre nešto od mesec dana održan je sastanak, kome su prisustvovali Nikola, Mijailović i Savić.

Foto: Starsport

Nikola Mirotić

U međuvremenu je "Dan" došao do saznanja da je španski reprezentativac tom prilikom pružio ruku i pristao na ponudu crno-belih, odnosno, dao obećanje da će doći u Partizan čim bude završio papirologiju s Barselonom i bude raskinuo ugovor.

Takav epilog viđen je večeras, ali nije završena pravna borba s Barselonom, pošto će ceo slučaj Mirotića će ići na sud. Uprkos tome, ne bi smeo da se pojavi problem, koji bi ga sprečio da održi dato obećanje i potpiše ugovor s Partizanom, odnosno, da će ga grobari naredne sezone gledati u crno-belom dresu.

Obzirom da je u svetu poznat kao religiozan čovek, koji održava ono što kaže, ne bi trebalo sumnjati u to da će Nikola Mirotić ispuniti obećanje dato Mijailoviću, Saviću i Obradoviću i konačno zaigrati u Partizanu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Djoler56

21.07.2023 06:32

NEK JE SA SREĆOM !!!