NOVI POTRES U MORAČI: Budućnost dovela SJAJNO pojačanje!

Autor:

Sport

20.07.2023

13:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stigao krilni centar iz Italije.

NOVI POTRES U MORAČI: Budućnost dovela SJAJNO pojačanje!

Foto: Starsport

Košarkaši Budućnosti

Američki košarkaš Džakori Vilijams novo je pojačanje Budućnosti, objavio je danas podgorički klub na zvaničnom sajtu.

Vilijams (29, visok 203 cm) u Podgoricu je stigao iz Napolija gde je prošle sezone beležio 15,1 poen u proseku i osam skokova po meču. Amerikanac je po vokaciji krilni centar, ali se  dobro može snaći i na poziciji petice.

U karijeri je, nakon dolaska u Evropu, nastupao za Hapoel Gilbou, PAOK, Trento, Burg, odnosno Napoli, gde je prošle sezone igrao možda i najbolju košarku karijere, a svojim partijama je zaradio mesto u idealnoj petorci najjače italijanske lige.

Pre Vilijamsa, Budućnost su pojačali Alerik Frimen, Marvin Džons, Flečer Megi, Andrija Slavković i Andrija Grbović, pa je jasno da će Podgoričani, predvođeni Petrom Mijovićem, imati veoma respektabilan sastav za sledeću sezonu.

Ipak, videćemo koliko će tim iz Crne Gore moći da odgovori ekipama Crvene zvezde Meridianbet i Partizana, koji su i dalje glavni konkurenti za titulu AdmiralBet ABA lige. U crveno-bele su, podsetimo, stigli Marko Simonović, Dejan Davidovac, Miloš Teodosić, Adam Hanga, Majk Tobi, Džoel Bolomboj, Rokas Giedraitis, Šabaz Nejpir i Jago dos Santos, dok su "parni valjak" pojačali Mateuš Ponitka i Ognjen Jaramaz, a očekuje se i dolazak Nikole Mirotića.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading