NIJE SE DUGO ČEKALO! Zvezda Meridianbet "ODGOVORILA" na pohvale Evrolige! (VIDEO)

Autor:

Sport

16.07.2023

13:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čelnici najelitnijeg klupskog takmičenja pohvalili poteze crveno-belih u prelaznom roku.

NIJE SE DUGO ČEKALO! Zvezda Meridianbet "ODGOVORILA" na pohvale Evrolige! (VIDEO)

Foto: Starsport

Delije tokom meča sa Panatinaikosom

Tokom dana je Evroliga iskazala respekt prema dovođenju pojačanja Crvene zvezde Meridianbet, čiji je poslednji član postao Šabaz Nejpir.

Doskorašnji košarkaš Olimpije Milano je osmo pojačanje za tim Duška Ivanovića, a povodom toga je na Tviteru Evrolige osvanuo tekst sledeće sadržine:

- Da li je adminu dobro posle objave svih ovih pojačanja - pisalo je u poruci najelitnijeg evropskog klupskog takmičenja.

Nije se dugo čekalo za "odgovor" sa Malog Kalemegdana, pa je admin crveno-belih na zvaničnom profilu ove društvene mreže ostavio poruku "najjači smo".

Naime, na video snimku je prikazan dečak koji se raduje sa visoko podignutim pesnicama u vis.

Crvena zvezda Meridianbet je ovog leta, podsetimo, angažovala: Miloša Teodosića (Virtus), Dejana Davidovca (CSKA Moskva), Rokasa Gedraitisa (Baskonija), Marka Simonovića (Čikago Buls), Adama Hangu (Real Madrid), Majka Tobija (Barselona) i Džoela Bolomboja iz grčkog Olimpijakosa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading