ŽESTOKA RASPRAVA! Najavljen da STIŽE na Mali Kalemegdan, BRUTALNO PONIZIO novinara, pa doveo OGORČENE delije do LUDILA! (FOTO)

Autor:

Sport

14.07.2023

07:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bek rođen u Kanadi našao se u centru pažnje.

ŽESTOKA RASPRAVA! Najavljen da STIŽE na Mali Kalemegdan, BRUTALNO PONIZIO novinara, pa doveo OGORČENE delije do LUDILA! (FOTO)

Foto: Tanjug/AP

Dejan Vasiljević (beli dres)

Deluje da letnji prelazni rok u košarkaškom svetu nikada nije bio zanimljiviji, posebno u Srbiji.

Partizan i Crvena zvezda Meridianbet polako, ali sigurno formiraju ekipe za izazove koji slede, te se mnogi košarkaši povezuju sa beogradskim večitim rivalima.

Novinar Luka D'Alesandro na Tviteru je plasirao informaciju da će na Mali Kalemegdan uskoro stići Dejan Vasiljević, bek rođen u Kanadi, koji ima srpsko poreklo i koji igra za reprezentaciju Australije. Tada je usledio neočekivani preokret!

Vasiljević je brutalno demantovao i ponizio pomenutog novinara pošto je na njegov Tvit odgovorio sledećim rečima:

Koji Dejan? Jer definitivno nisam ja - istakao je Dejan Vasiljević uz emotikon koji plače od smeha.

 

 

D'Alesandro je brže bolje obrisao sporan Tvit, ali je bilo kasno, pa je njegova loše plasirana informacija "zapalila" internet.

Republika

Foto: Printscreen/Twitter/Dejan Vasiljevic

Odgovor Dejana Vasiljevića na sporan Tvit o dolasku u Crvenu zvezdu Meridianbet

 

Mnoge je ovaj demanti Vasiljevića oduševio i podržali su 26-godišnjeg beka, ali su pojedini navijači Crvene zvezde Meridianbet bili veoma ogorčeni, te ih je Tvit reprezentativca Australije doveo do ludila.

"To kućo, hvala ti na svemu, samo nemoj da dolaziš", "Razumem da si hteo da poklopiš ovog debila, ali opet, treba da pokažeš i malo više poštovanja prema navijačima Zvezde Meridianbet. Nema potrebe za ovim smajlijima. Zvezda Meridianbet je ogroman klub, a veliki broj navijača bi i voleo da dođeš", "Ko si ti?", "I nemoj brate molim te! Nema se kod nas više para za promašaje", samo su neki od Tvitova ogorčenih delija.

 

 

 

 

 

 

 

 

Dakle, Dejan Vasiljević definitivno neće na Mali Kalemegdan, a ko će biti novo pojačanje Crvene zvezde Meridianbet ostaje da se vidi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading