EFES PRONAŠAO ZAMENU ZA MICIĆA: Brutalni Amerikanac STIŽE u Istanbul!

Autor:

Sport

04.07.2023

11:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nisu dugo čekali u redovima dvostrukog prvaka Evrope.

EFES PRONAŠAO ZAMENU ZA MICIĆA: Brutalni Amerikanac STIŽE u Istanbul!

Foto: Starsport

Alen Smailagić i Darijus Tompson

Košarkaš Baskonije Darijus Tompson mogao bi da postane novi košarkaš turskog Efesa.

Kako prenosi Jurohups, turski šampion naciljao je 28-godišnjeg plejmejkera kao zamenu za Vasilija Micića, koji je otišao u NBA ligu i potpisao trogodišnji ugovor sa Oklahomom, vredan 23,5 milona dolara.

Amerikanac je bio jedna od najvećih zvezda prošlogodišnjeg izdanja Evrolige, nosio je svoj tim, umalo sa njim ušao i u Top 8, a sada je došlo vreme da se dobre partije dodatno naplate.

Foto: Starsport

Darijus Tompson i Matijas Lesor

Dok čeka ponudu iz NBA, za njega se pored Efesa interesuje i Olimpija iz Milana, na čijim izlaznim vratima je Kevin Pangos, pa bi bivši organizator igre Lokomotive iz Kubana mogao da nađe svoje mesto u italijanskoj ekipi.

Osim navedena dva kluba, za Tompsona se interesuje i Panatinaikos, zajedno sa Erginom Atamanom, ali i dalje nije zvanične ponude atinskog kluba.

Američki košarkaš prošle sezone u Evroligi postizao 12,6 poena, uz gotovo sedam asistencija, čime je zaslužio mesto u drugoj najboljoj petorci elitnog tamičenja u Evropi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading