VRAĆA SE! Boris Dalo ponovo u Evroligi! (FOTO)

Autor:

Sport

03.07.2023

21:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Francuz blizu jednogodišnjeg ugovora.

VRAĆA SE! Boris Dalo ponovo u Evroligi! (FOTO)

Foto: Starsport

Boris Dalo

Nekadašnji košarkaš Partizana, Boris Dalo, na korak je do povratka na evroligaške parkete. Naime, "Ouest-France" prenosi da je 29-godišnji bek na pragu angažmana u Asvelu.

 

 

Osim što je probudio interesovanje tima sa licencom Evrolige igrama u dresu Šolea, pominjan je i kao ozbiljan kandidat za reprezentaciju Francuske posle partija u protekle dve sezone. Demonstrirao je svestranost na terenu, beležio 9,8 poena, 6,1 skok i 4,7 asistencija za prosečan indeks korisnosti 12,2.

Odigrao je i nekoliko vrhunskih utakmica, a posebno dobar bio je u plej-ofu, te je tokom serije sa Metropolitanom beležio 15,7 poena u proseku.

Navodi se da je bivši kapiten Šolea imao nekoliko ponuda na stolu, posebno iz inostranstv,a ali da je rešio da ostane u domovini i pridruži se najtrofejnijem timu u zemlji koji želi da popravi utisak posle razočaravajuće sezone u prvenstvu, ali i Evroligi. Očekuje se da sa timom iz Vilerbana potpiše jednogodišnju saradnju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading