"VEČITI" DOBIJAJU OZBILJNOG RIVALA NA JADRANU: Budućnost obezbedila MILIONSKI budžet!

Autor:

Sport

03.07.2023

19:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Podgoričani imaju velike ambicije.

"VEČITI" DOBIJAJU OZBILJNOG RIVALA NA JADRANU: Budućnost obezbedila MILIONSKI budžet!

Foto: Starsport

Košarkaši Budućnosti

Budućnost će ponovo igrati i Evrokup, sa željom da naprave iskorak. "Vijesti" prenose i da je uprava obezbedila veći budžet nego prethodne sezone, jer je predsedniku Draganu Bokanu na sastanku sa gradonačelnikom Oliverom Injac, obećano da će Glavni grad i državne firme klubu dati oko 2.500.000 evra, kao i da će to biti polovina budžeta, dok će ostatak finansirati Bokan i članovi Upravnog odbora. Za plate igrača bi trebalo da bude izdvojeno 3.000.000 evra.

- Čeka nas kompleksan i značajan posao. Uprava je obezbedila sredstva da može da se formira respektabilan sastav, koji bi mogao da napravi iskorak u Evrokupu i da ostanemo konkurentni za sami vrh AdmiralBet ABA lige. Moramo karakterno, pa tek onda količinom talenta, da dovedemo ljude koji mogu da odgovore takmičarskom nivou i to postavljamo kao jedan od prioriteta. Eventualne greške u selekciji moramo da svedemo na minimum, kako bi ekipa funkcionisala već od početka priprema - istakao trener Budućnosti Petar Mijović.

Republika

Foto: Starsport

Petar Mijović

Ozbiljan posao je pred stručnim štabom i rukovodstvom, s ozbirom da su pod ugovorima sa klubom samo Petar Popović i Igor Drobnjak. Sporazume za narednu sezonu imaju i Alfa Kaba i Kameron Rejonlds, ali Vijesti prenose da klub traži način da sa njima raskine saradnju.

- Pod ugovorom imamo Drobnjaka i Popovića, te Rejnoldsa i Kabu. Oni su za mene tu, videću zajedno sa menadžmentom da odlučim šta će biti u bliskoj budućnosti. Ne bih ništa prejudicirao. Selektiranje tima je jedan od najznačajnijih momenata, koji je umnogome odrediti situaciju tokom sezone - dodao je Mijović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading