HOĆE LI "NAPUNITI BATERIJE" NA VREME? Srbi žele Jokića na Mundobasketu, on uslikan DALEKO od Sombora! (FOTO)

Autor:

Sport

03.07.2023

07:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kada se sve sabere i oduzme, odmara na mestu gde smo mogli da očekujemo da ga vidimo.

HOĆE LI "NAPUNITI BATERIJE" NA VREME? Srbi žele Jokića na Mundobasketu, on uslikan DALEKO od Sombora! (FOTO)

Foto: ST/D. KADIĆ

Nikola Jokić

Nije puno ostalo do početka Svetskog prvenstva u košarci.

Mundobasket je na programu od 25. avgusta do 10. septembra, a sve u Srbiji interesuje hoće li Nikola Jokić igrati za reprezentaciju.

Džoker je imao tešku sezonu iza sebe, pokorio je Ameriku i sa Denverom osvojio NBA ligu, a u finalnoj seriji protiv Majamija bio je ubedljivo najbolji pojedinac, te je stigao do pehara namenjenog najkorisnijem igraču.

Iscrpljujući izazovi su iza Jokića i on sada odmara, a poslednje fotografije koje su se pojavile na internetu kažu da je on daleko od Sombora, ali je na mestu gde smo mogli da očekujemo da ga vidimo.

Nikola Jokić uslikan je u Italiji, tačnije na hipodromu "Anjano" u Napulju gde je pripremao svoje konje za predstojeća iskušenja.

 

 

Poznato je da Džoker voli konjički sport više nego išta, pa je sada zbog njih otišao daleko od rodnog Sombora. Da li će se dovoljno odmoriti kako bi zaigrao na Mundobasketu nije poznato, ali čitava Srbija se, sasvim sigurno, nada da hoće.

Podsetimo, u početnoj fazi takmičenja na Mundobasketu "orlovi" će se naći u grupi sa Kinom, Južnim Sudanom i Portorikom, te je za očekivati da će osvojiti prvo mesto, a da prava iskušenja slede tek posle toga.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading