BORAC PALI MOTORE: Tandem Amerikanaca stiže u Čačak!

Autor:

Sport

29.06.2023

23:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sklapa se ekipa za narednu sezonu.

BORAC PALI MOTORE: Tandem Amerikanaca stiže u Čačak!

Foto: ABA League/Dragana Stjepanović

Košarkaški klub Borac iz Čačka angažovao je dva Amerikanca za sezonu koja sledi. U pitanju su Tajlan Džamon Birts (26, 198) i Ronaldo Segu (23, 183).

 

 

Amerikanac Birts i Borac dogovorili su saradnju na godinu dana. Inače, reč je o košarkašu koji pokriva poziciju krila. Završio je koledž Beri 2020. godine. Poslednji angažman imao je u finskom klubu Tamperin Pirinto. Prosečno je beležio 14,5 poena uz 5,2 skoka po meču.

Ronaldo Segu je igrao koledž košarku za Bafalo, zaključno sa 2022. godinom. Čim je okončao taj deo karijere, preselio se u Evropu, tačnije Grčku, gde je nastupao za drugoligaša Psihiko.

Prošle sezone je postizao 19,3 poena uz 3,6 asistencija po meču.

Borac koji je uz dosta problema i mnogo sreće stigao do opstanka u elitnom regionalnom društvu prošle sezone, napustili su Diante Boldvin i Hanter Hejl, pa stručni štab na čelu sa Dejanom Mijatovićem nastoji da formira što bolju ekipu, kako bi se izbegla nova borba za opstanak.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading