SPREMA SE POTRES U ATINI: Ataman NIJE HTEO Vildozu! (VIDEO)

Autor:

Sport

29.06.2023

10:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Postavlja se veliko pitanje kako će njihova saradnja funkcionisati u glavnom gradu Grčke.

SPREMA SE POTRES U ATINI: Ataman NIJE HTEO Vildozu! (VIDEO)

Foto: Starsport

Luka Vildoza

Argentinski bek Luka Vildoza napustio je Crvenu zvezdu Meridianbet i karijeru će nastaviti u Atini. Ipak, postavlja se pitanje kakav će biti status Argentinca u OAKA areni, budući da se društvenim mrežama širi vest da je postigao dogovor sa Panatinaikosom pre turskog stručnjaka Ergina Atamana.

NOVI ODLAZAK SA MALOG KALEMEGDANA: Miško Ražnatović potvrdio da centar pakuje kofere

Ovaj slučaj se ne može smatrati presedanom na evropskom tlu, jer se ponekad dešava da pojačanja dovode strukture iz uprave, a ne šef struke. Turčin voli bekove "strelce", koji su prvenstveno poenterski nastrojeni, pa bi Vildoza mogao da bude "uparen" sa igračem tipa Šejn Larkin.

 

 

Takođe, ovo nije prvi put da neki košarkaš kluba sa Malog Kalemegdana pregovara sa drugim timovima tokom sezone, a delije još uvek pamte "slučaj Makabi" i odvođenje tandema Kvinsi Miler/Majk Cirbes.

Podsetimo da je PAO, uz Vildozu, već potpisao dvogodišnji ugovor sa doskorašnjim centrom Partizana Matijasom Lesorom, spekuliše se i o povratku Joanisa Papapetrua, kao i još jednog košarkaša "parnog valjka".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading