FEŠTA U PARIZU! Grobari priredili IZNENAĐENJE Lesoru, a onda je usledilo LUDILO! (VIDEO)

Autor:

Sport

28.06.2023

07:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Francuz nije mogao da veruje.

FEŠTA U PARIZU! Grobari priredili IZNENAĐENJE Lesoru, a onda je usledilo LUDILO! (VIDEO)

Foto: Printscreen/Instagram

Osvajanjem titule u AdmiralBet ABA ligi, košarkaši Partizana su prekinuli decenijski post u regionalnom takmičenju. Šampionski pehar osvojen pobedom u finalnoj seriji nad Crvenom zvezdom Meridianbet, ali je grobare mnogo više zabrinula činjenica ko će ostati u Humskoj i naredne sezone.

Njihove zebnje obistinile su se samo nekoliko dana kasnije, pošto je Matijas Lesor pojačao Panatinaikos, dok je kapiten Kevin Panter blizu prelaska u Barselonu.

Iako sudbina kapitena crno-belih još uvek nije zvanično definisana, "zeleni" iz Atine su objavom na društvenim mrežama potvrdili dolazak francuskog centra u grčku prestonicu.

Urpkos tome, grobari su dočekali Lesora u Parizu, koji nije mogao da veruje kakvo su mu iznenađenje pripremili.

Uz dobro poznatu pesmu, koju je i doskorašnji centar beogradskog kluba često voleo da peva, svi zajedno su pevali i skakali. Lesorova supruga Trejsi se potrudila da snimkom i fotografijom na Instagramu ovekoveči ovaj trenutak.

Inače, Matijas će u Panatinaikosu imati duplo veća primanja nego u Partizanu, dok će posebno zanimljivo videti kako će ga grobari u novoj sezoni sačekati u Štark areni.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)

Loading