JOKIĆ NABACIO LANAC OKO VRATA, PA SEO U MAŠINU OD 50 MILIONA EVRA - Evo čime je NBA šampion došao u Srbiju

Autor:

Sport

27.06.2023

15:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jokić je nabacio debeli lanac oko vrata i ispozirao ispred "Bombardiera Global 6000", aviona koji vredi oko 50 miliona evra i kojim je došao u Srbiju.

JOKIĆ NABACIO LANAC OKO VRATA, PA SEO U MAŠINU OD 50 MILIONA EVRA - Evo čime je NBA šampion došao u Srbiju

Foto: Tanjug/AP

Nikola Jokić zarađuje desetine miliona dolara godišnje, ali se ne rasipa! Čak i kada je sa Denverom osvojio šampionski prsten NBA lige srpski centar je ostao na zemlji. Njemu je bilo jedino važno da što pre stigne u Srbiju na trke konja u Somboru, zbog čega je zamolio gazdu Nagetsa da mu pozajmi svoj privatni džet, što je Sten Krenke uradio bez razmišljanja.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Denver Nuggets (@nuggets)

 

E, to je bio dolazak u Srbiju u visokom stilu. Naime, Jokić je nabacio debeli lanac oko vrata i ispozirao ispred "Bombardiera Global 6000" koji ga je dobacio do Srbije. U pitanju je jedan od luksuznijih privatnih aviona koji vredi oko 50 miliona evra. U njegovih 30 metara dužine može da se udobno smesti 19 putnika, a na raspolaganju su im udobna kožna sedišta, savremena tehnologija, brzi internet, čak i kuhinja ako bi neko nešto da prezalogaji tokom dugog leta.

Inače, "Bombardier Global 6000", kojem je raspon krila 28 metara, u cugu može da leti 17 časova i da krstari na visini od 11.000 metara, a maksimalna brzina mu je 1.090 km/h.

Uverite se i sami kako izgleda unutrašnjost aviona.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading