SANSI NE RAZMIŠLJAJU O TREJDU: Finiks svim silama napada prsten!

Autor:

Sport

26.06.2023

06:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Franšiza iz Arizone spremna je na finansijske kazne samo da stigne do trona.

SANSI NE RAZMIŠLJAJU O TREJDU: Finiks svim silama napada prsten!

Foto: Tanjug/AP

Finiks Sansi su "zatresli" ligu kada su pored Krisa Pola i Devina Bukera u svoj sastav doveli Kevina Durenta. Pol je napustio ekipu, sada su tu Devin Buker, Kevin Durent i Bredli Bil, a veliko pitanje se postavljalo u vezi sa njihovim centrom Diandreom Ejtonom.

Kako javlja dobro obavešteni Kris Hejns, Diandre Ejton ostaje u Sansima i čelnici tima iz Arizone imaju spreman plan za njega i pomenutu trojicu kako bi napali šampionsku titulu.

 

 

Sansi su bili blizu titule 2021. godine kada su u finalu poraženi od Milvoki Baksa, a naredne dve sezone su u plej-ofu "padali" u drugoj rundi.

Centar sa Bahama u NBA ligi je od 2018 godina kada ga je franšiza iz Arizona izabrala kao prvog pika na NBA draftu. Ejton je u regularnom delu sezone prosečno beležio 18 poena i 10 skokova dok je u plej-ofu bio znatno lošiji - 13,4 poena i 9,7 skokova.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading