GRCI PIŠU: Teodosić stiže u Crvenu zvezdu Meridianbet?

Autor:

Sport

21.06.2023

23:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lucidni plejmejker na pragu Malog Kalemegdana, prenosi dobro upućeni izvor.

GRCI PIŠU: Teodosić stiže u Crvenu zvezdu Meridianbet?

Foto: Starsport

Košarkaši Crvene zvezde Meridianbet u četvrtak od 20 časova igraju poslednji meč u sezoni, pošto u majstorici finalne serije AdmiralBet ABA lige gostuju Partizanu.

Dan pre tog okršaja iz Grčke stižu vesti da su crveno-beli maltene već obezbedili prvo veliko pojačanje za narednu sezonu, a to bi trebalo da bude Miloš Teodosić.

Grčki novinar Hristos Harpidis navodi da će gotovo sigurno Teo sledeće sezone zaigrati za voljeni klub.

Na taj način bi Teodosić trebalo da završi četvorogodišnju priču u Virtusu, a poslednji meč za tim iz Bolonje bi trebalo da odigra u petak, kada je na programu majstorica finala plej-ofa italijanske lige u kojoj njegova ekipa gostuje Armaniju.

Podsetimo, Teodosić je karijeru započeo igrajući za FMP, a potom je pre Virtusa nastupao još za Borac, Olimpijakos, CSKA iz Moskve i Los Anđeles Kliperse.

Sa reprezentacijom Srbije je osvojio tri srebrne medalje, na Eurobasketu 2009. godine, na Mundobasketu 2014. i na Olimpijskim igrama 2016. u Riju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading