OBRADOVIĆU PREKIPELO: Ovo je SKANDALOZNO! Ko seje MRŽNJU?

Autor:

Sport

20.06.2023

21:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najtrofejniji trener Evrope bez dlake na jeziku.

OBRADOVIĆU PREKIPELO: Ovo je SKANDALOZNO! Ko seje MRŽNJU?

Foto: Starsport

Crvena zvezda Meridianbet izborila je majstoricu! Klub sa Malog Kalemegdana savladao je Partizan 68:56 u četvrtom meči finala AdmiralBet ABA lige i tako izjednačio u seriji na 2:2. Svoje utiske nakon utakmice u dvorani Aleksandar Nikolić izneo je trener crno-belih Željko Obradović.

Republika

Foto: Starsport

Željko Obradović

- Mislim da smo bili strašno nervozni. U prvom poluvremenu smo zahvaljujući izmenama imali priliku da se vratimo. Video sam na brzinu šta se dešavalo u pauzi i to je bilo skandalozno. Pozivam navijače da dođu u četvrtak i da pruže podršku našoj ekipi na fer i sportski način - rekao je Obradović, a onda kratko prokomentarisao ko će osvojiti trofej:

- Onaj koji bude igrao bolju košarku, bez uticaja bilo kakvih faktora. 

Osvrnuo se najtrofejniji trener Evrope na atmosferu u dvorani Aleksandar Nikolić.

- Gledao sam pre nekih 15-tak dana NBA finale, a posle toga sam gledao neke finale Zvezde i Partizana iz 80-tih godina, ja sam tada bio igrač. Skandiralo se "Titula Beogradu", šta se desilo nama od tada, o čemu se radi ovde? Gde smo otišli kao ljudi? Zaista bih voleo da ne dođemo u takvu situaciju u narednom meču. Molim i preklinjem navijače Partizana da to ne rade. 

Za kraj, popularni Žoc je prokomentarisao domaćinstvo Partizana.

- Na utakmicama kada je Partizan bio domaćin pala su samo dva novčića i upaljač. Molim da se ni to ne ponovi. Ovde ima mnogo sportskog kvaliteta, o tome treba da pričamo. Ko seje mržnju, to je pitanje svih pitanja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading