JEZIVA PORUKA NA VRATIMA ATELJEA POKOJNOG SAŠE VIDIĆA: "Dužan si mi, nije bio takav dogovor!"

Autor:

Zabava

20.06.2023

22:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Reči koje kidaju dušu, najbliži Saše Vidića još uvek ne mogu da se pomire sa činjenicom da kreator više nije među živima!

JEZIVA PORUKA NA VRATIMA ATELJEA POKOJNOG SAŠE VIDIĆA: "Dužan si mi, nije bio takav dogovor!"

Foto: ST-Dragan Kadić, Republika

Saša Vidić

Saša Vidić iznenada je preminuo pre skoro dva meseca, a mnogi još ne mogu da poveruju da poznati modni kreator i stilista više nije među živima.

On je iznenada preminuo od sepse 24. aprila, a kremiran je tri dana kasnije na Novom groblju u Beogradu.

- Još ne možemo da poverujemo da našeg Saleta više nema. Evo, sad će dva meseca. Mene jeza uhvati kad prođem ovde pored ulaza. Iz stana dopire neki neprijatni miris. Videla sam otkad je umro da je dva puta dolazila neka žena, rekli su mi da mu je to sestra. Ona je to malo otvorila, iznela neki veš, ali unutra nema ničega. Položili su i urnu s njegovim pepelom... Tuga.. Kažu da je tri dana ležao polumrtav na podu sobe. Tu je i ta njegova flašica "koka-kole", koju je otvorio a nije je završio. Ne znam što to nisu bacili - izjavila je komšinica za Kurir, tokom posete njegovog stana.

Republika

Foto: ST-Dragan Kadić

 

 

Njegov atelje nalazi se nekih desetak minuta hoda odatle, a na vratima zaključanog lokala našla se misteriozna poruka, kako Kurir prenosi.

Reči na poruci ukazuju na to da ju je napisala neka osoba bliska pokojniku, a koja još ne može da se pomiri s tim da on više nije među živima.

Republika

Foto: ST/Nemanja Pančić

 

- Sale moj, zašto? Nije bio takav dogovor! Dužan si mi! - pisalo je na misterioznoj poruci, za koju niko od suseda nije znao da nam kaže ni ko, niti kada ju je ostavio na vratima ateljea u kom je godinama stvarao Vidić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading